PADDY

Корк – дом на първокачествен ечемик и мека вода – това е идеалното място за производство на истинско ирландско уиски.

PADDY е кръстено на легендарния търговец Пади Флеърти, който си създал име в пъбовете на Корк със своята уникална търговска техника.

Той черпел всички в заведението със своето любимо уиски, докато не остане човек, който не го е пробвал.

Скоро хората в цяла Ирландия започнали да питат: “Пробва ли PADDY вече?”

Останалото е история.
Paddy е особено меко уиски. То се дестилира три пъти от най-финия и качествен ечемик и вода от източната част на провинция Корк. Относително ниското съдържание на pot-still и висок процент малцово уиски, гарантират твърдението на Бил Мъри, че „Paddy е едно от най-меките ирландски уискита“.

Аромат: Свеж и жизнен, комплексно взаимодействие на малцов вкус, аромати, горски аромати и подправки, с нотки на мед и ванилия.

Вкус: Леко, меко, характерен мек малцов вкус, докосване на сладко масло, пикантност – и отново тези нотки на мед, ванилия, препечено дърво.

Финал: Сладостта леко замира, мек малцов вкус и меки дървесни нотки спиращи приятно.

Насладете се на Paddy чисто или с лед, или в любимите ви коктейли.

ДЕСТИЛЕРИЯ МИДЪЛТЪН

Днес дестилерията Мидълтън е уникална със своята способност да дестилира широко разнообразие от видове дестилати. Този процес е в следствие не само от нейната мисия да възражда и подобрява стилове уискита от времето на дестилериите на Bow Street, John’s Lane и Midleton, но също така е воден и от иновативна философия, която датира от 70-те години. Тя има за цел да усъвършенства стила на варене на пот стил (казанени) ирландски уискита, като в същото време развива и ирландските малцови и зърнени видове уиски. Комбинацията от модерни помещения за отлежаване, съобразено с видовете бъчви и внимателния подбор на блендове водят до впечатляващо разнообразие от видове уиски. За да отговорят на повишеното търсене, Irish Distillers Pernod Ricard повишават капацитета на Мидълтън, като построяват нова дестилационна – The Garden Stillhouse, която е открита през септември 2013 година. Тя е оборудвана с допълнителни 3 медни казана и още 3 в процес на изграждане, които ще подпомогнат повишаването на капацитета на производство на казанени ирландски уискита.

Новата Академия за Ирландско Уиски и съоръжения за съхранение на редки уискита, които са представени в The Garden Stillhouse през септември 2013 година, имат за цел да повишат познаваемостта за произхода и наследството на ирландското уиски. Тази академия е първа по рода си и е водена от световно-признати експерти така, че да отговори на нивото познания за уиски при различните групи, било то почитатели на ирландското уиски, служители на Перно Рикар, търговски партньори или бармани.

Paddy

Flavours

ГАЛЕРИЯТА

SOCIAL

Свържете се с нас

Пишете ни.

Не се чете? Натиснете за друг текст. captcha txt

За да разгледате сайта, трябва да сте пълнолетен.

Въведете дата на раждане:

- -