ПРОИЗХОД

Водещо в света луксозно скоч уиски, специално създадено в чест на Нейно Величество Кралица Елизабет ІІ по повод коронацията й през 1953 година.

Royal Salutе е първото уиски в супер премиум сектора и все още е лидер на пазара в категорията на 21-годишните уискита. Под шапката на Chivas Brothers, гамата на Royal Salute се разширява и включва поредица от поразителни характеристики за отлежалост, всяка от които състояща се от специален бленд много рядки уискита.

Пищно представена в порцеланова  гарафа, всяка бутилка отделно е украсена с герба на Chivas Brothers. Гербът включва  образа на Robert the Bruce и има изписано на себе си келтско мото, чийто превод е „лоялност от 1801”.  Порцелановата гарафа се изработва от майстори експерти и е поставена в кадифена торбичка.

Royal Salute 21 Year Old  е опакован в три подбрани цветове, вдъхновени от скъпоценните камъни в кралската короната: сапфир, рубин и изумруд, както и като магнум с обем 1,5 литра и 3 литра.

СЕМЕЙСТВОТО

на Royal Salute

Royal Salute 21 Year Old

Бутилирано и пуснато в Деня на коронацията през юни 1953,
първото издание на Royal Salute 21 Year Old е направено от уискита, отлежавали през 20-те и 30-те на XX век, част от забележителните запаси на Chivas Brothers.
Характерният му вкус е резултат на майсторско смесване и перфектно стареене. Дълбокият златен цвят на уискито отразява силата и богатството на вкуса, с меки плодови аромати балансиран с деликатен цветен аромат и мека медена сладост.

СЕМЕЙСТВОТО

на Royal Salute

Royal Salute 38 Year Old Stone of Destiny

Много рядка селекция от силни уискита старателно отлежавали в продължение на повече от 38 години, пуснато за постоянно в избрани държави от февруари 2005.
Направено от рядка селекция уискита отлежали 38 години или повече, Royal Salute 38 Year Old е кулминационната точка на скоча. Богати нотки на кедрово дърво и бадем с шери и дъб. Сушени плодове присъстват с категоричен аромат, превръщайки го в силно преживяване за познавачите.

Свържете се с нас

Пишете ни.

Не се чете? Натиснете за друг текст. captcha txt

За да разгледате сайта, трябва да сте пълнолетен.

Въведете дата на раждане:

- -