Responsible Party

„ОТГОВОРНО ПАРТИ“ С ESN

„Отговорно парти“ е пан-европейска кампания за повишаване на информираността сред студентите, създадена от Перно Рикар като част от нейния социален ангажимент и ангажимента ѝ към  Европейския форум за Алкохол и Здраве. Целта на програмата е да се повиши информираността сред студентите за отговорната консумация на алкохол и да допринесе за намаляване на прекомерната и неподходяща употреба на алкохол сред младите хора. Основните послания на програмата са: умерена консумация и не карам пил . Програмата „Отговорено парти“ е предназначена да помогне на студентските организации да организират безопасни и отговорни партита. В момента, основният партньор на Перно Рикар за изпълнението на програмата е  Студентската Мрежа на Еразъм Студентите (ESN).  Програмата работи в повече от 28 страни в цяла Европа.

„ОТГОВОРНО ПАРТИ“ С ESN

Перно Рикар България работи с ESN секциите в София и Варна и заедно организираме „Отговорни партита“ като ние им предоставяме информационни материали, безплатни бутилки вода и снакс и провеждаме обучение на Отговорен екип от средите на студентската организация, които да насърчават отговорната консумация по време на партитата като споделят на правилата за умерена консумация и съветват своите връстници и колеги.

„ОТГОВОРНО ПАРТИ“

Перно Рикар България развива програмата и извън сътрудничеството си с ESN като вече 4 години провеждаме информационната кампания „Отговорно парти“ – веднъж около Международния студентски праник 8 декември и през май около абитуриентските балове, за да повишим информираността на  младите хора за опасностите от прекомерната и неподходяща употреба на алкохол и да насърчим отговорната консумация.

Свържете се с нас

Пишете ни.

Не се чете? Натиснете за друг текст. captcha txt

За да разгледате сайта, трябва да сте пълнолетен.

Въведете дата на раждане:

- -